Select Page

Investeer in de Nationaal Icoon van Nederland: Groasis

Lectura 5 - 10 min
13/01/2017

Investeer in de Nationale Icoon van Nederland: Groasis

Zoals je wellicht al weet is Groasis 1 van de 3 winnaars van de Nationale Icoon van Nederland. De prijs is in oktober 2016 in De Wereld Draait Door uitgereikt door minister Henk Kamp van Economische Zaken. Volgens het Nederlandse kabinet tonen de Nationale Iconen de innovatieve kracht van Nederland om technische oplossingen te ontwikkelen voor sociale en duurzame issues. De uitvinding van Groasis maakt de wereld beter door droge en dorre gebieden weer vruchtbaar te maken. Het helpt tegengaan van erosie, het bespaart veel water, produceert meer voedsel, genereert banen en bevordert de gezondheid.

 

invertir en groasis

Over Groasis

Groasis heeft in de laatste jaren meerdere producten ontwikkeld. Het eerste product was de “intelligente plastic donut-emmer”, de Waterboxx plant cocoon, die het mogelijk maakt om bomen of groenten te planten op een duurzame, water en energie besparende manier. De meest recente ontwikkeling, en het product waarvoor Groasis Nationaal Icoon heeft ontvangen, is de Growboxx plant cocoon. De Growboxx is een composteerbare donut-emmer van gerecyclede papierpulp. De Growboxx werkt hetzelfde als de Waterboxx, is gemaakt van gerecycled papierpulp eb biedt de mogelijkheid om naast een boom ook 4 groenten te planten. Als de Growboxx volledig wordt gebruikt voor een boom en 4 groenten, dan is de investering voor de Growboxx samen met die van een plantje en zaden voor de groenten, in een jaar door de opbrengst van de groenten terugverdiend. Naast de mogelijke inkomsten van de groenten kan een familie met een Growboxx ook zelf leven van de groenten. En dat alles terwijl 90% water wordt bespaard en erosie wordt tegengegaan.

 

Een groenere wereld voor iedereen

Om ervoor te zorgen dat de Growboxx® plant cocoon betaalbaar is voor de mensen die hem het hardste nodig hebben, wil Groasis de Growboxx vooral lokaal produceren. Door de productie dicht bij de afzetmarkt te houden is het eenvoudiger om mensen de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben. Maar, hiervoor is wel kapitaal nodig. Momenteel wordt er al in Zuid-Amerika geproduceerd, maar er zijn zoveel meer droge gebieden op de wereld waar de Growboxx van toepassing zijn.

Daarom vragen wij mensen die willen investeren in startups eens te kijken naar de site van Groasis en hun missie en visie te lezen. Geloof je in de combinatie van innovatie, ideologie en gezond ondernemerschap, investeer dan alsjeblieft in Groasis. Wanneer je investeert kan Groasis internationaal groeien, maar wat veel belangrijker is je geeft ook vele arme boeren in ontwikkelingslanden en droge gebieden de kans om fruitbomen en groentes te planten en oogsten. Daarnaast ontvang je ook een financieel aantrekkelijk rendement op je investering.

Investeren in startups, zoals Groasis, is ook financieel aantrekkelijk. Niet krijg je alleen de mogelijkheid om je ideeën te laten horen, maar je ontvangt ook jaarlijks dividend als er winst gemaakt wordt. Daarnaast geloven wij erin dat de waarde van de aandelen de komende jaren zullen stijgen en hierdoor krijg je een goed rendement op het geïnvesteerde kapitaal. Het investeren in Groasis kan je namelijk doen door het aanschaffen van aandelen ter waarde van €5.000, €10.000, €25.000 of €50.000. Je bent vrij om zoveel aandelen aan te schaffen zoals je zelf wilt en ze zijn daarnaast vrij overdraagbaar. Meer informatie over de aanschaf van aandelen vind je hier.

 

Escrito por Rafael
Marketing y Redacción de Contenidos en Accreviri. Apasionado por la ecología y la naturaleza 🌱

También te puede interesar…

0 Comments